DSC_0132

Banden

De autobanden vormen het contactpunt tussen uw auto en het wegdek. En daarom is het voor uw veiligheid en comfort belangrijk dat uw auto op banden rijdt die geschikt zijn voor de omstandigheden waarin u uw auto gebruikt. Met de juiste banden heeft uw auto meer grip op het wegdek, wat de remweg korter maakt en het brandstofverbruik laat afnemen. 

De juiste banden voor uw auto vindt u bij Huisman Autobedrijf. Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en overleggen met u welke autoband het beste past bij uw rijstijl en het type auto. Huisman Autobedrijf levert en monteert zomerbanden, winterbanden en all season-banden van alle gangbare merken.

Uitlijnen

Heeft uw auto de neiging om naar links of rechts te trekken of merkt u dat het sturen steeds zwaarder wordt? Dan is de kans groot dat de banden onder uw auto scheef zijn gaan staan. Een uitlijning is dan de oplossing. Bij het uitlijnen van uw auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en afwijkingen gecorrigeerd. Dit optimaliseert de wegligging en zorgt ervoor dat u zuiniger, comfortabeler en veiliger rijdt. Huisman Autobedrijf beschikt over gedegen kennis en de juiste middelen om dit voor u mogelijk te maken.

Maak een afspraak

Via WhatsApp en telefoon is een afspraak ook mogelijk. 

App of bel naar 06 43 47 43 60

Huisman Autobedrijf
Gelkenes 47
2964 AD Groot-ammers

Telefoonnummer
06 43 47 43 60

maak via WhatsApp een afspraak

Openingstijden
Maandag tot vrijdag
7:30 - 18:00
Zaterdag

9:00 - 17:00
Zondag

Gesloten

Klanten vertellen