DSC_0292

Kleine beurt

Het controleren van vitale functies en onderdelen van uw auto. Dit gebeurt tijdens een kleine onderhoudsbeurt bij Huisman Autobedrijf. Een kleine beurt geeft u inzicht in de huidige technische staat van uw auto en zorgt ervoor dat eventuele slijtage op tijd wordt gesignaleerd. Essentieel voor de levensduur van uw auto en uw eigen veiligheid.

Een kleine beurt bestaat uit het controleren van ruim 20 belangrijke punten. Hieronder valt het nagaan van de conditie van de remmen, verlichting, banden, accu, uitlaat, katalysator, ruitenwissers en schokdempers. Daarnaast wordt de motorolie ververst en het oliefilter vervangen. Tenslotte wordt het peil van alle vloeistoffen gecheckt en waar nodig bijgevuld. 

Grote beurt

Het grondig inspecteren van uw auto volgens de fabrieksvoorschriften. Dit gebeurt tijdens een grote onderhoudsbeurt bij Huisman Autobedrijf. Een grote beurt zorgt voor behoud van uw auto en toont tijdig eventuele schade aan. Dit behoedt u voor grotere reparaties op de lange termijn.

Een grote beurt bestaat uit het controleren van ruim 95 belangrijke punten. Hieronder valt het reinigen, smeren en testen van het remsysteem en het inspecteren van de motor, brandstoftank, gasbediening en versnellingsbak. Daarnaast worden slijtagegevoelige onderdelen als banden, verlichting en ruiten gecontroleerd, filters vervangen en vloeistoffen bijgevuld. Tenslotte worden bij benzinemotoren de bougies vervangen en bij dieselmotoren de brandstoffilters.

Maak een afspraak voor onderhoud en reparatie

Via WhatsApp en telefoon is een afspraak ook mogelijk.

App of bel naar 06 43 47 43 60

Huisman Autobedrijf
Gelkenes 47
2964 AD Groot-ammers

Telefoonnummer
06 43 47 43 60

maak via WhatsApp een afspraak

Openingstijden
Maandag tot vrijdag
7:30 - 18:00
Zaterdag

9:00 - 17:00
Zondag

Gesloten

Klanten vertellen